اموزش وب مستر گوگل قسمت اول
به سری اموزش وب مستر گوگل خوش آمدید،در این سری مطالب بسیار کاربردی قصد داریم شما را با ابزار رایگان، مهم و کاربردی Search Console گوگل آشنا کنیم. همانطور که میدانید گوگل مهم ترین فاکتور افزایش بازدید سایتها میباشد. استفاده کردن از Google Search Console برای افزایش بازدید سایت بسیار مفید است، در ادامه با کدفرند همراه باشید.
چرا باید از Google Webmaster Tools استفاده کنیم؟
- گوگل به شما اخطارهای موجود در سرور مانند دیر باز کردن صفحات را گوشزد میکند
- بررسی اخطارهای مرتبط با Seo
- بررسی صفحاتی که توسط گوگل به نتایج جستجو اضافه نمیشوند
- بررسی تعداد دفعات مشاهده سایت توسط گوگل(جستجو از طریق گوگل)
- بررسی اسپمها و نکات مخرب در سایت
- بررسی سلامتی لینکها و ورودیهای سایت
- از چه کلمات کلیدی استفاده کنیم
- با استفاده از rich snippet نکات ویژه را پر رنگ میکنیم
- چه سایتهایی به سایت شما لینک داده اند
- با استفاده از این ابزار متوجه میشویم سایت ما برای گوشیهای موبایل مناسب است یا خیر
چگونه سایت خود را به گوگل وبمستر تولز اضافه کنیم؟
قدم اول: یک ایمیل در Gmail ثبت کنید و وارد این لینک بشوید.
همانطور که در بالا میبینید با اضافه کردن لینک سایت و کلیک روی ADD A PROPERTY به صفحه بعدی برای تصدیق هویت شما منتقل میشوید.
همینطور که از این صفحه روشن است دو روش برای تایید هویت شما به عنوان مدیر سایت وجود دارد. روش اول که یک فایل در مسیر پیشنهادی آپلود میکنید و روش دیگر انتخاب یکی از چهار راه حل زیر است:
- ایجاد یک تگ با شناسه google-site-verification در سایت است
- تایید با استفاده از شرکت ثبت کننده دامنه
- با استفاده از اکانت گوگل آنالیتیک
- استفاده از Google Tag Manager
که روش پیشنهادی گوگل همان روش اول یعنی آپلود فایل است.(ابزار وب مستر تولز یک فایل HTML در اختیار شما قرار میدهد،وظیفه شما به عنوان ادمین سایت قرار دادن این فایل در مسیر روت وب سایت که تمامی فایل های سایت در آن قسمت قرار دارد میباشد).بعد از آپلود فایل HTML بر روی دکمه verify کلیک کنید.
اگر عملیات اضافه کردن سایت در Google Webmaster Tools با موفقیت خاتمه پیدا کند صفحه داشبورد این ابزار را مشاهده میکنید:
در این صفحه خلاصهای از اطلاعات عملکرد ابزار Google Search Console را میتوانید مشاهده کنید. نمایش خطاها، تعداد صفحات رصد شده و خطاها و هشدارها و وضعیت کلی سلامت سایت. در منو اصلی سایت زیر Dashboard گزینه Messages را مشاهده میکنید که با کلیک روی این گزینه تمامی پیامهای مربوط به سایت شما از جمله پیشنهادات و یا هشدارهای گوگل را میتوانید مشاهده کنید.(این اطلاعات بلافاصله به شما نمایش داده نمی شود و اصولا بعد از گذشت 24 ساعت میتوانید اطلاعات وب سایت خود را مشاهده کنید).
برچسب:Google Search Console, Google Webmaster Tools, آموزش Google Webmaster Tools, افزودن سایت به Google Webmaster Tools, اموزش Google Search Console, اموزش وب مستر تولز برای وردپرس, اموزش وب مستر تولز گوگل, اموزش وب مستر گوگل, چرا باید از Google Webmaster Tools استفاده کنیم؟, چگونه سایت خود را به گوگل وبمستر تولز اضافه کنیم؟, وب مستر تولز برای وردپرس