آموزش ساده نصب Google Analytics در وردپرس

اگر به تازگی قدم به دنیای وب و طراحی وب گذاشته اید حتما یک بار هم که شده نام Google Analytics یا گوگل آنالیتیکس را شنیده اید.در این پست قصد داریم به زبان ساده نحوه نصب Google Analytics در وردپرس را به شما دوستان آموزش دهیم.
یکی از مهمترین کاربردهای آن اطلاع از آمار وبسایت در زمینه های مختلف میباشد. برای مثال شما میتوانید آمارهایی نظیر تعداد کاربران جدید وبسایت،نمایش زنده تعداد کاربران سایت، مدت زمان باقی ماندن کاربران در وبسایت، مکان جغرافیایی کاربران و بسیاری از امکانات مهم دیگری که گوگل آنالیتیکس به ما ارائه میدهد را مشاهده کنید.
مزیت های نصب Google Analytics در وردپرس
۱٫ اولین و مهم ترین عمل این آنالیز ،تعیین موقعیت جغرافیایی بازدید کننده ها و مشخص کردن محل استفاده از مرورگر موبایل،تبلت و پی سی است.با این کار میشود آماری اجمالی از تعداد بازدید کننده ها و محلی که بیشترین تمرکز افراد در آنجا است را به دست آورد.
۲٫ ارایه گزارشاتی از فعالیت های هر کاربر درسایت وردپرسی شما،که مهم ترین مزیت این مورد این است که برای شما مشخص میشود بیشترین بخشی که مورد بازدیده کاربران قرار گرفته است و باعث میشود شما به دنبال تقویت نقاط مثبت و رفع نواقص سایت باشید.
۳٫ تعیین مسیری که کاربران بدین وسیله به سایت شما دسترسی پیدا می کنن.یعنی با این کار برای ما مشخص میشود که کاربران از چه موتوری برای ورود استفاده کردن،چه درصدی از آنها به صورت مستقیم و بدون واسطه به سایت دسترسی پیدا می کنند .هم چنین شخص می شود که بیشترین ترافیک را کدوم موتور جست و جو گر داشته…بینگ،یاهو،گوگل و…یا مشخص می شود که لینک های از وب سایت شما در کدام وب سایت ها موجود است.
پیشنهاد شگفت انگیز کدفرند،دسترسی به تمامی دوره های آموزشی کدفرند تنها با تهیه اشتراک ویژه
شروع نصب Google Analytics در وردپرس
اولین قدم ما رفتن به سایت آنالیز گوگل Google Analytics و ساخت یک اکانت gmail است.اگر اکانت gmail هم دارید پس مستقیم به صفحه مربوط به آنالیز گوگل رفته و شروع به ثبت سایت کنید.استفاده از این سرویس گوگل برای آی پی های ایرانی مسدود است،پس برای راحتی استفاده از این سرویس از وی پی ان استفاده کنید.
بعد از ورود به این صفحه روی لینک Access Google Analytics در بالای صفحه کلیک کنید.سپس بر روی دکمه سبز رنگ SIGN UP FOR FREE کلیک کند تا با صفحه زیر که مربوط به ادمین سایت میباشد مواجه شوید.
نکته:اگه از قبل حساب جی میل دارید که مشکلی نیست و می تونید با حساب قبلیتون ادامه بدید.در غیر این صورت باید جی میلی رو برای خودتون بسازید.سپس از طریق حساب جی میلتون برای ساخت این ابزار اقدام کنید.
ثبت سایت در Google Analytics:در این مرحله با بخشی مواجه می شوید که باید بین دوگزینه یکی رو انتخاب کنید.اپلیکیشن موبایل یا وب سایت.مطمین شوید که وب سایتو انتخاب میکنید.در ادامه گوگل به شما چند دسترسی رو پیشنهاد می کنه که همه ی آنها رایگان هستند بعد وارد صفحه ای می شوید که باید اطلاعاتتان رو وارد کنید.این اطلاعات شامل url سایت و منطقه زمانی و…ست.محیطی مثل شکل زیر:
در ادامه بر روی دکمه Get Tracking ID کلید کند تا وارد صفحه زیر شوید. در این صفحه یک اسکریپت برای ما تولید میشود که آن را باید وارد وب سایت وردپرسی کنیم.در واقع عمل تراکینک Tracking یا دریافت اطلاعت و تجزیه و تحلیل سایت توسط این اسکریپت صورت میگرید.
نصب افزونه برای کارکردن Google Analytics در وردپرس
تا به اینجای کار ما نصف راه را رفته اینم،کار بعدی نصب افزونه Insert Headers and Footers است.این افزونه به ما این امکان را میدهد که بتوانیم کده های دلخواه خود را در وردپرس اجرا کنیم.نصب افزونه و کاربردش کار سختی نیست تنها کافیه از بخش تنظیمات وردپرس بر روی افزونه کلیک کند و کدهای اسکریپتی که از Google Analytics دریافت کردیم را داخل فوتر یا هدر قرار دهیم.(تفاوتی ندارد در کدام بهش کپی کنیم.)
Script in Header: در این فیلد کدها و اسکریپت هایی را که می خواهید در هدر قالب لود شوند را وارد کنید. تمامی کدهایی را که در این قسمت وارد می کنید در تگ <head> قرار می گیرند.
Script in Footer: در این فیلد نیز کدها و اسکریپت هایی را که می خواهید در فوتر قالب لود شوند را وارد کنید. تمامی کدهایی را که در این قسمت وارد می کنید قبل از تگ بسته ی </body> قرار می گیرند. این یعنی در انتهای تمامی کدهای قالب.
خیلی عاالی کارمان تمام شد.بعد از گذشتن ۲۴ ساعت انالیز های سایت خود را میتوانید در Google Analytics مشاهده کنید.امیدوارم از این آموزش استفاده کرده باشید.
برچسب:Google Analytics, Google Analytics چیست, Google Analytics در وردپرس, آمار وبسایت, آموزش آنالیز گوگل, آموزش ساده نصب Google Analytics در وردپرس, آموزش قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس, آموزش نصب Google Analytics در وردپرس, آنالیز گوگل, استفاده از گوگل آنالیتیک, افزودن استایل به وردپرس, افزودن اسکریپت به وردپرس, افزودن کد دلخواه به وردپرس, افزودن گوگل انالیتیک به وردپرس, اموزش Google Analytics, اموزش انلاین رایگان, ثبت سایت در Google Analytics, ثبت نام در گوگل آنالیز, دوره انلاین جاوا اسکریپت, طراحی صفحات وب پیشرفته, طراحی وب, فیلم آموزش جاوا اسکریپت, فیلم آموزش گوگل آنالیتیک, قرار دادن کد html در وردپرس, کار با نسخه جدید Google Analytics, گوگل آنالیتیکس, منابع آموزش, منابع آموزشی برنامه نویسی, منبع اموزش وب, نصب Google Analytics, نصب google analytics در وردپرس
7 دیدگاه
بسیار عالی و کامل توضیح دادین
با تشکر
بسیار عالی بودممنون
بسیار عالی ممنون از شما
سلام وتشکر از آموزش راحت شما. سوال من اینه که آیا استفاده از افزونه برای آنالیتیک سرعت سایت رو پایین نمیاره؟؟ چون من در بعضی از آموزشها دیدم که گفتن سرعت پایین میاد و شاید حتی سایت بالا نیاد!!! و بهتره که کد؛ مستقیم در هدر یا فوتر قرار بگیره بدون پلاگین! سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز
استفاده از افزونه ای که در آموزش معرفی شده است،به هیچ عنوان سرعت سایت را کاهش نمیدهد
چرا؟چونکه افزونه تنها وظیفه اش قرار دادن کدها به صورت دقیق و سالم داخل فوتر یا هدر است و کار اضافه دیگری انجام نمیدهد.
پس مطمنا کاهشی در سرعت سایت بوجود نخواهد آمد
ممنونم سادگی آموزش های شما یکی از دلایل مراجعه من به کدفرند هست.ممنونم وموفق باشید
بسیار آموزش ساده و روانی بود متشکرم
به راحتی تونستم آنالیز گوگل را پیاده سازی کنم ممنونم